Το σποτ των μαθητών που σάρωσε στο 7ο Πανελλήνιο Ραδιοφωνικό Φεστιβάλ

Το σποτ των μαθητών που σάρωσε στο 7ο Πανελλήνιο Ραδιοφωνικό Φεστιβάλ

Είναι από τα θέματα που ξεχωρίζω αμέσως, κεντρίζουν το ενδιαφέρον μου και θέλω πολύ να τα αναδεικνύω! Γιατί; Για την πρωτοβουλία, την πρωτοπορία και την εναλλακτική προσέγγιση και ματιά των κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων που εμπεριέχουν!

Αναφέρομαι στο Ραδιοφωνικό σποτ του ΣΤ2 1ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης με τίτλο “Η ελληνική οικογένεια φροντίζει το περιβάλλον”!

Με οδηγό το χιούμορ, την έμπνευση και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν οι μαθητές, το συγκεκριμένο σποτ, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 13 Απριλίου 2020, σάρωσε τα βραβεία στο 7ο Πανελλήνιο Ραδιοφωνικό Φεστιβάλ – Διαγωνισμό του European School Radio.

Απέσπασε την 1η θέση ανάμεσα στα δημοτικά σχολεία και την 3η θέση στη γενική κατάταξη πανελληνίως ανάμεσα σε 109 σχολεία!

Συντονίστριες ήταν η μουσικός Μαρία Παπαρδάκη από τη μη κερδοσκοπική εταιρία “Πλοήγηση” και η δασκάλα του ΣΤ2 Μαίρη Καραγκιούλη.

Όταν η ευαισθητοποίηση συναντά την έμπνευση και το κέφι, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό! Κάντε κλικ και ακούστε το σποτ που… σάρωσε με τη μουσική των V.I.C.!

Η Χαρά του Παιδιού