Πανεύκολη τάρτα με 4 μόνο υλικά και φρέσκα φρούτα

Τα περισσότερα παιδιά -μεταξύ αυτών και τα δικά μου- τρελαίνονται τόσο για φρούτα όσο και για γλυκά! Ιδανική λοιπόν λύση είναι να συνδυάσουμε και τα δυο, προσφέροντάς τους απόλαυση και περιορίζοντας στο ελάχιστο το βλαβερό για την υγεία τους μέρος: το γλυκό!

Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτή την δροσερή και πανεύκολη τάρτα φρούτων, με 4 μόνο υλικά και φυσικά φρέσκα φρούτα της αρεσκείας σας:

  • Μπισκότα τύπου digestive
  • Λίγο βούτυρο καρύδας
  • Κρέμα στιγμής (βανίλια)
  • Γάλα

Τρόπος παρασκευής:

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα τύπου digestive και λιώνουμε σ’ ένα μπρίκι λίγο βούτυρο καρύδας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και βιτάμ αν θέλετε. Περιχύνουμε τα τριμμένα μπισκότα με το βούτυρο και τοποθετούμε τη βάση για λίγη ώρα στο ψυγείο. Στο μεταξύ, ετοιμάζουμε την κρέμα. Σ’ ένα μπολ χτυπάμε την κρέμα στιγμής με λίγο γάλα. Δυστυχώς, δεν μπορώ να σας πω δοσολογίες, γιατί όπως σας έχω εκμυστηρευτεί εξ’ αρχής, μαγειρεύω “με το μάτι” γιατί εκνευρίζομαι με τα γραμμάρια. Απλώνουμε την κρέμα πάνω στη βάση και ξαναβάζουμε στο ψυγείο για περίπου μισή με 1 ώρα! Μετά κόβουμε κομματάκια όσα φρούτα και όση ποσότητα θέλουμε και η τάρτα μας είναι έτοιμη! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μόνο φρούτο (π.χ. μόνο φράουλες ή μόνο ανανά ή μόνο μπανάνες, κτλ.).

Το γλυκό εξαφανίστηκε με το που βγήκε…

Healthy Tastes