10 πράγματα που κάνουν μόνο τ’ αγόρια

10 πράγματα που κάνουν μόνο τ’ αγόρια

Το να μεγαλώνεις αγόρι ή αγόρια είναι μια καθημερινή πρόκληση. Προσπαθείς να μάθεις κάποιον που δεν σου μοιάζει, να καταλάβεις τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς του. Έτσι, αρχίζεις κάπως να αντιλαμβάνεσαι το πώς βλέπουν οι άντρες τα πράγματα. Και τα βλέπουν πολύ πιο απλά από τις γυναίκες. Τα αγόρια είναι φασαριόζικα, super ζωηρά και υπερκινητικά, τολμηρά, φωνακλάδικα, αλλά ταυτόχρονα είναι ευαίσθητα, ντροπαλά και τρυφερά και ομορφαίνουν την κάθε μας μέρα!!!!

  1. Έχουν αστείρευτη ενέργεια, είναι γεμάτα ευαισθησίες και έχουν μεγάλη ανάγκη από τρυφερότητα και στοργή!

2. Τρώνε κολλήματα με τα αυτοκινητάκια και τα Lego, σε τέτοιο σημείο που τα βρίσκεις σε κάθε σημείο του σπιτιού.

3. Τους αρέσει να διαλύουν τα πάντα και να κάθονται με τις ώρες να τα ξανασυναρμολογούν!

4. Το parkour είναι η αγαπημένη τους δραστηριότητα και το’ χουν τελειοποιήσει τόσο που οι αρχικοί μας φόβοι έχουν εξανεμιστεί!

5. Ξέρουν απέξω κι ανακατωτά όλες τις μάρκες αυτοκινήτων, όλα τα μοντέλα και τα σχέδια και νευριάζουν πολύ όταν εμείς δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε 2 ζάντες!

6. Οι τσέπες τους είναι μονίμως γεμάτες με μάσκες, self tests και παιχνίδια!

7. Λένε αυτό που θέλουν απευθείας, χωρίς φίλτρα και μαλαγανιές! Και το σημαντικότερο, αυτό που λένε, το εννοούν!!

8. Είναι νοικοκύρηδες μέσα στην ακαταστασία τους: Στρώνουν το κρεβάτι τους κάθε πρωί και θα σου ετοιμάσουν κι ένα γεύμα έτσι, για να σ’ ευχαριστήσουν! 

9. Το δωμάτιό τους είναι σαν ψιλικατζίδικο. Μαζεύουν και κάνουν συλλογές από τα πάντα κι έχουν ό,τι ζητήσεις όποτε το ζητήσεις! Από γραφική ύλη μέχρι τσίχλες και καταχωνιασμένα γλυκά! 

10. Για ένα πράγμα να είστε σίγουρες, όπως είναι κι εκείνα: Η μαμά τους είναι η καλύτερη και η ομορφότερη μαμά του κόσμου! 

Η Χαρά του Παιδιού Παιδέματα