Χρόνια πολλά μπαμπά!!! Ένα γράμμα για τον δικό μας μπαμπά!

Χρόνια πολλά μπαμπά!!! Ένα γράμμα για τον δικό μας μπαμπά!

Είσαι η ασφάλειά μας! Η δύναμή μας! Όταν σε χρειαζόμαστε είσαι πάντα ΕΚΕΙ! Ξέρουμε πως ό,τι και να γίνει θα είσαι δίπλα μας και θα μας φροντίζεις! Θα μας συμβουλεύεις! Ναι, τις καλύτερες συμβουλές τις δίνεις μόνο ΕΣΥ! Γιατί εσύ ξέρεις καλύτερα! Είσαι ο πιο έμπειρος και ο πιο έμπιστος!

Θα μας υπερασπιστείς τόσο σθεναρά, τόσο θαρραλέα όσο κανείς! Θα μας δώσεις Αρχές και Αξίες απ’ αυτές που λείπουν σήμερα από πολλούς! Αν η κοινωνία είχε περισσότερους πατεράδες σαν ΕΣΕΝΑ θα ήταν σίγουρα καλύτερη, πιο δίκαιη και πιο τίμια!

Όλοι οι γονείς κάνουν λάθη όμως, το πιο σημαντικό είναι να μην τα παραβλέπουν! Κι εσύ δεν είσαι απ’ αυτούς!

Ξέρω πως έχεις όνειρα για μας και θες να τα πετύχουμε! Γι’ αυτό, επιμένεις να διαβάζουμε, να κάνουμε αθλήματα, να είμαστε δημιουργικοί! Γιατί, πιστεύεις πως ΑΞΙΖΟΥΜΕ! Πιστεύεις σε μας!

Αγωνίζεσαι για να μην μας λείψει τίποτα! Είσαι λίγο υπερπροστατευτικός, αλλά το κάνεις γιατί μας υπεραγαπάς! Κάποιες φορές γίνεσαι αυστηρός, αλλά το κάνεις γιατί θέλεις να είμαστε σωστοί και καλοί!

Λατρεύουμε τις στιγμές που γίνεσαι κι εσύ παιδί και λες αστεία! Τόσα αστεία που πιάνουμε την κοιλιά μας από τα γέλια! Που μας κάνεις όλα τα χατίρια και λες λιγότερα “ΟΧΙ” από τη μαμά!

Αγαπάμε τις ξύλινες κατασκευές σου, γι’ αυτό τις δείχνουμε με υπερηφάνεια στους φίλους μας! Ξέρουμε ακόμη πως ό,τι και να χαλάσει θα το διορθώσεις εσύ!

Είσαι καλόκαρδος, γενναιόδωρος και δοτικός! Είσαι ο ιδανικός πατέρας κι ας μην το ξέρεις! Κι ας μην το λέμε! Κι ας μην το δείχνουμε! Απλώς, το νιώθουμε!

Ναι, ίσως είσαι και περισσότερο αδικημένος από τη μαμά! Ίσως δεν έχεις τόσα χάδια και φιλιά και γλυκόλογα όσο εκείνη! Γιατί, ο δικός σου ρόλος είναι πιο αυστηρός! Είσαι εσύ που πρέπει να βάζεις περισσότερα όρια, που τόσο τα χρειαζόμαστε για να πορευτούμε με σύνεση στη ζωή!

Είσαι ο προστάτης μας, γι’ αυτό πρέπει να στέκεσαι πάντοτε σαν βράχος και στα εύκολα και κυρίως, στα δύσκολα!

Πόσο ευτυχισμένοι νιώθουμε κάθε φορά που γυρίζεις από τη δουλειά και μας τυλίγεις στη μεγάλη σου αγκαλιά! Και το χαμόγελό σου, όταν μας κοιτάζεις, μας κάνει να αισθανόμαστε τόσο πολύτιμοι και ξεχωριστοί!

Είσαι ο ήρωάς μας! Είσαι ο πιο όμορφος, έξυπνος και δυνατός μπαμπάς του κόσμου και Σ’ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!

Evi's Stories