Όλγα Γκουνή, Προγεννητική Ψυχολόγος – Η ψυχολογία του εμβρύου καθορίζεται πριν τη σύλληψη

Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις συνομιλητών, που δεν “χορταίνει” κανείς ν’ ακούει! Το έργο και η εμπειρία της στον επιστημονικό κλάδο της Προγεννητικής Ψυχολογίας είναι πολυετή, ενώ η αμεσότητα και η οικειότητα που αποπνέει κερδίζει την προσοχή ακόμη και του πιο… δύσπιστου!

Ο λόγος για την Προγεννητική Ψυχολόγο Όλγα Γκουνή, υπεύθυνη της επιστημονικής και εκπαιδευτικής επιτροπής της “Cosmoanelixis”, υπεύθυνη έκδοσης του Ακαδημαϊκού Περιοδικού «The International Journal of Prenatal & Life Sciences», μέλος της ερευνητικής ομάδας της COST Action και Αντιπρόεδρο του Ερευνητικού Κέντρου Προγεννητικών Επιστημών.

Στο Α’ μέρος της καθηλωτικής συνέντευξής της στο Supermammasblog, εξηγεί -μεταξύ άλλων- τι είναι η Προγεννητική Ψυχολογία, πώς γίνεται να εντυπώνεται κάτι στον άνθρωπο από τη στιγμή που δεν έχει καν συλληφθεί, πώς επιδρούν η πανδημία του COVID -19 και τα μέτρα προστασίας στην ανάπτυξη και εξέλιξη των παιδιών που γεννιούνται αυτή την περίοδο και ποιο είναι το νέο είδος ανθρώπου που θα γεννηθεί μετά τον Homo Sapiens.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

15 − 6 =

Μείνε στην παρέα μας!

Νέες ιδέες, άρθρα, οδηγοί και αποκλειστικό υλικό
απευθείας στο inbox σου.